Przeprowadzenie profesjonalnego procesu projektowego Eco-owijek w firmie Ceuta

Opis projektu

zdjęcie produktu

Celem projektu był dalszy rozwój i tworzenie wartości rynkowej Ceuty przez wdrożenie unikatowych, autorskich wzorów Eco-owijek do przechowywania żywności. Został on poprzedzony audytem, który miał na celu zweryfikowanie potencjału Firmy, przeprowadzenie analizy otoczenia rynkowego pod kątem zasadności i zakresu opracowania nowego projektu wzorniczego. W wyniku współpracy z projektantami powstało 6 rodzajów Eco-owijek: 

 

  • Eco-owijki do przechowywania warzyw,
  • Eco-owijki do przechowywania pieczywa,
  • Eco-owijki do przechowywania słodyczy,
  • Eco-owijki do przechowywania owoców,
  • Eco-owijki do przechowywania żywności "na wynos",
  • Eco-owijki do przechowywania żywności w naczyniach.

 

  • Beneficjent

  • MICHAŁ SZOTA CEUTA

  • Miejsce realizacji projektu

    Zawiercie, dolnośląskie

  • Siedziba beneficjenta

    Zawiercie

  • Wartość projektu

    619 551 PLN

  • Wartość dofinansowania

    424 745 PLN


Miejsce realizacji projektu

Pomoc